CADsoft S.R.L. a fost īnfiinţată īn 1996 de către ing. Mircea Pantea şi arh. Claus Hoechsmann ca firmă romāno-germană. Aceasta a apărut ca rezultat al unei cooperări īndelungate şi de succes īn dezvoltarea de soft pentru arhitectură.

 

CADsoft īşi are sediul central lănga oraşul universitar Tīrgu Mureş, īn centrul Romāniei.

 

CADsoft oferă servicii de consultanţă şi de dezvoltare de soft focalizate īn zona CAD (Computer Aided Design). Datorită unei experienţe īndelungate, acumulată īn conceperea, dezvoltarea, vīnzarea şi administrarea de aplicaţii de arhitectură, CADsoft a obţinut o largă recunoaştere internaţională a profesionalismului său.

 

CADsoft utilizează īn mod constant cele mai noi şi performante echipamente hard şi soft precum şi tehnologiile de ultimă oră atīt pentru dezvoltarea de soft cīt şi pentru comunicaţii.  

 

 

Avīnd ca finalitate idea de master CD, toate etapele procesului de dezvoltare sīnt definite şi realizate cu foarte mare acurateţe. Experienţa noastră īn dezvoltarea de soft pentru piaţa internaţională garantează un nivel ridicat de calitate şi respectarea termenelor de predare.

 

 

cine sīntem